Papp Gergő, az RTL népszerű műsorvezetője is csatlakozott a jótékonykodáshoz: a Lurdy bevásárlóközpontban lévő BioLife központban adta át a karácsonyi cipősdobozát, ráadásul vérplazmát is adott. Azok, akik Gergőhöz hasonlóan ajándékkal teli cipősdobozukkal szeretnék segíteni a rászoruló gyerekeket, országosan 10 BioLife plazmaközpontban is megtehetik ezt, és egyben szavazhatnak is helyi non-profit szervezetek támogatására.

 

A tavalyihoz hasonlóan, az átvételi pontok között idén is megtalálhatjuk a BioLife plazmaközpontjait, országszerte 10 helyszínen a következő városokban: Eger, Miskolc, Nyíregyháza, Debrecen, Szeged, Pécs, Kecskemét és Budapest. Ráadásul a központok egy speciális akcióval is készültek: aki náluk adja le a dobozát, szavazhat helyi non-profit szervezetek támogatására, és egyben egy 100.000 forint értékű LIDL utalványt nyerhet. 

 

Az Rtl klub ma reggeli műsorában Papp Gergellyel és Dr. Nyerges Judittal beszélgettek ebből az alkalomból ahol Gergely beszámolt személyes élményéről is amit első plazmaadása során szerzett:


 https://rtl.hu/reggeli/2022/12/08/papp-gergo-sajat-verplazma-baptista-szeretetszolgalat-karacsonyi-ciposdoboz-akciojat-x


Az akcióról további információ található a BioLife weboldalán: https://teddmegmost.hu/ciposdoboz