AJÁNLJ MINKET! NYEREMÉNYJÁTÉK 


LÁTOGASS EL HOZZÁNK MINÉL TÖBBSZÖR, AJÁNLJ MINKET ISMERŐSEIDNEK, ÉS GYŰJTS ÖSSZE 9 PECSÉTET!


Hogyan gyűjthetsz pecséteket?


                                               


 Akik az adott hónapban leghamarabb összegyűjtik a 9 pecsétet, az alábbi garantált ajándékokat kapják:

Júniusban:
50 db BioLife napszemüveg

Júliusban:
10 db BioLife powerbank

Augusztusban:
10 db BioLife kulacs

Összegyűlt a 9 pecséted, de lemaradtál az ajándékokról? Ne csüggedj, hiszen a havi és a fődíj sorsoláson lehetőséged van részt venni!  


HAVI NYEREMÉNYEK:

 FŐDÍJ:A fődíj sorsolásán minden leadott, érvényes, 9 ponttal rendelkező pecsétgyűjtő szelvény részt vesz. Egy szelvénnyel csak egy játékos vehet részt a játékban, de egy játékos a promóció alatt több szelvénnyel is játszhat!


SORSOLÁSOK:

Június havi nyeremény:


Sorsolás időpontja: 2023. 07. 03.

XIAOMI OKOSÓRA

Július havi nyeremény:


Sorsolás időpontja: 2023. 08. 01.

XIAOMI OKOSÓRA

Fődíj sorsolás:


Sorsolás időpontja: 2023. 08. 31.

SAMSUNG OKOSTÉVÉ

Nyereményjátékunk szabályzata ide és ide kattintva is elérhető! Az adatvédelmi szabályzatot pedig itt találod.

A nyereményjáték időtartama: 2023.06.05. – 2023.08.31. * A havi garantált ajándékot a készlet erejéig azok kapják, akik az adott hónapban leggyorsabban összegyűjtik és leadják a 9 pecsétet tartalmazó pecsétgyűjtő kártyát. Garantált ajándékok júniusban 50 db napszemüveg, júliusban 10 db Powerbank, augusztusban 10 db kulacs. A garantált ajándékot el nem ért, de 9 pecséttel rendelkező pecsétgyűjtő szelvények az adatok kitöltése után részt vesznek a szelvény leadásának hónapjában esedékes havi sorsoláson (júniusban és júliusban). A fődíj sorsolásán minden leadott, érvényes pecsétgyűjtő szelvény részt vesz. Egy szelvénnyel csak egy játékos vehet részt a játékban, de egy játékos a promóció alatt több szelvénnyel is játszhat. Csak a szabályosan és olvashatóan kitöltött szelvények vesznek részt a játékban. Az online ajánlás nem kötelező feltétele a promócióban való részvételnek. Kérjük, csak akkor ajánlj minket, ha valóban úgy gondolod, hogy méltók vagyunk rá! Az ajánlás tartalma nem befolyásolja a promócióban való részvételt. A fotók illusztrációk. Az ajánlat nem teljes körű, további részletek weboldalunkon és plazmaközpontjainkban.

** Edenred utalvány formájában. Amennyiben az általad meghívott két sikeres látogatást tesz nálunk. Sikeres látogatás = orvosi vizsgálat negatív szerológiai eredménnyel és a kapcsolódó adminisztráció (szabályzatok, adatok, kérdőívek) teljes körű elvégzése.


Első alkalom Rendszeres donor